017 414-913 sctours017@gmail.com

Paralija je već dugi niz godina jedna od omiljenih destinacija naših turista. Jedan od glavnih turističkih centara severne Grčke i oblasti Pieria je svakako Paralija. Smeštena na 60 km od Soluna i 8 km od Katerinija, Paralija je jedno od letovališta čija popularnost ne jenjava već godinama. Bilo da govorimo o provodu u večernjim časovima, ili o relaksaciji u toku dana, ovde ćete svakako pronaći ono što vam je potrebno. Duga, uređena peščana plaža išarana ležaljkama i suncobranima, brojnim beach barovima i kafićima.  Sa večernjim časovima ulice oblače novo ruho. Sve sija i šljašti, mnoštvo izukrštanih ulica koje se slivaju ka crkvi koja je sam centar zbivanja i glavni orijentir. Za ljubitelje šopinga Paralija je pravi raj. Ovde možete naći od povoljnih sitnica za pokućstvo u prodavnicama – „sve za evro“, do skupocenih bundi i najnovijih modela kožnih jakni u krznarsko kožarskim radnjama.  Garderoba, suveniri, asesoari… sve je u ponudi. Što se hrane tiče restorani i taverne su na svakom koraku i imaju primamljiv meni. Miris girosa takodje vam budi apetit  na svakom ćošku.

Program putovanja Solun – Paralija – Katerini 2022

VRANJE – SOLUN –PARALIJA

23.12.  1.dan:     VRANJE  –  PARALIA

            Polazak ispred gradske crkve u 14:00 h. Vožnja autobusom sa kraćim pauzama radi odmora i carinskih formalnosti. Dolazak u Paraliju, smeštaj u hotelu sa 3***, slobodno vreme. Noćenje.

24.12.  2.dan:     PARALIA  – SOLUN

            Doručak. Dolazak u Solun, obilazak Spskog vojničkog groblja  na Zejtinliku. Panoramsko razgledanje crkve Svetog Dimitrija, Galerijevog Slavoluka, Bele kule, Aristotelovog trga.Organizovani obilazak magacina kože. Slobodno vreme za razgledanje grada i šoping sa obilaskom tržnog centra One 1 Outleta.Polazak u 16:00h. Povratak u Paraliju, smeštaj u hotelu sa 3***. Svečana večera sa srpskom muzikom. Noćenje.

 25.12. – 2.dan:     PARALIA  – KATERINI

             Doručak.Odlazak do Katerinija, slobodno vreme do 16 h ili fakultativni odlazak  do doline Tempi gde se planira obilazak crkve Sv.Paraskeve i izvora lekovite vode sa obilaskom pećine u kojoj izvire lekovita voda.

Povratak za Vranje sa usputnim obilaskom free shop-a.

CENA ARANŽMANA PO OSOBI :  99 eura u dinarskoj protivvrednosti

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom (klima,TV,DVD)
  • 2 noćenja sa doručkom u Paraliji u hotelu sa 3***
  • svečanu večeru sa srpskom muzikom
  • ulaznice za sve planirane posete
  • vodiča, pratioca grupe

 ARANŽMAN NE OBUHVATA:

  • Individualne troškove
  • fakultativni obilazak doline Tempi (5 eura po osobi, min.30 osoba)

Aranžman radjen na bazi 45 putnika.

Plaćanje u 5 mesečne rate ( decembar, januar, februar, mart, april ).