Info

ОПШТЕ НАПОМЕНЕ
НАПОМЕНЕ ЗА ВИЗНИ РЕЗИМ И ПУТНЕ ИСПРАВЕ:

Сваки путник је у обавези да поседује исправну путну исправу. Приликом пријаве на продајном месту доставити копију пасоша. За путнике, држављанине Србије, који поседују црвени, биометријски пасош није потребна виза за Грчку. Путници који поседују старе, плаве пасоше у обавези су да сами аплицирају за индивидуалну грчку визу. По уплати целокупног износа аранжмана, агенција обезбеђује ваучер и гаранцију, који су неопходни за подношење захтева за визу.
Агенција не сноси одговорност у случају не добијања грчке визе и у том случају сматра се да путник одустаје од аранжмана и подлеже трошковима отказа према члану 10. Општих услова путовања агенције Сербоне турс-а.. Путници који нису држављани Србије у обавези су да се сами упознају са визним режимом земље у коју путују као и земаља кроз које пролазе. Агенција не сноси одговорност у случају да пограничне власти онемогуће путнику улаз на територију ЕУ.

ПРЕДСТАВНИК

Организатор обезбеђује присуство представника, који је на услузи гостима у оквиру реализације програма. Ангажован је у циљу пружања информација и савета везаних за боравак и активности корисника услуга.
Са гостима представник комуницира преко инфо табли, истакнутим на улазима у смештајне објекте, на којима
је објављено и време редовног дежурства или на одређеном месту у летовалишту или у самом објекту. За хитне случајеве представник је даноноћно доступан на мобилни телефон и обавезан је на асистенцију.
ОСТАЛЕ НАПОМЕНЕ:

• цена је гарантована за уплаћени део аранжмана, а променљива је за неуплаћени део само у случају промена на монетарном тржишту.

• организатор путовања задржава право промене програма путовања услед непредвиђених објективних околности

• потписник Уговора о путовању или представници групе путника обавезни су да све путнике упознају са уговореним програмом путовања, условима плаћања и визирања и Општим условима путовања организатора путовања.

• за све информације дате усменим путем агенција не сноси одговорност.

ЛЕГЕНДА
Ознака Објашњење

*
Све цене које су означене знаком “*” (звездица) подразумевају предсезонске и постсезонске цене, а које обухватају превоз аутобусом и смештај у одабраном објекту по особи. . Цена пакет аранжмана са овом ознаком се умањује за 25 еура уколико се користи сопствени превоз.

С

Студио. Подразумева собу у којој се кухињски блок и лежајеви налазе у истој просторији.

• Двокреветни студио: 2С,
• трокреветни студио: 3С,
• четворокреветни студио: 4С,
• двокреветни студио са помоћним лежајем: 2+1С,
• двокреветни студио са два помоћна лежаја: 2+2С,
• трокреветни студио са помоћним лежајем: 3+1С.

А

Апартман. Подразумева спаваћу собу физички одвојену од кухињског блока (обичним или хармоника вратима).

• Четворокреветни апартман: 4А,
• Четворокреветни апартман са три обична и једним помоћним лежајем: 3+1А,
• Четворокреветни апартман са два обична и два помоћна лежаја, од којих су два у спаваћој соби, а два у просторији са кухињом: 2+2А.

М

Мезонет. Подразумева собу која се састоји из два нивоа, који су физички одвојени унутрашњим степеништем.

• Четворокреветни мезонет: М4.

Д

Дуплекс апартман. Велики апартман са две спаваће собе и просторијом са кухињом.

• Четворокреветни дуплекс апартман са по два кревета у свакој спаваћој соби: 4Д

НА

Најам апартмана. Подразумева закуп апартмана или студија у одређеном периоду, а без коришћења организоване исхране, без обзира да ли се одабрани смештај налази у хотелу или приватном смештају.

ББ

Ноћење са доручком. Коришћење услуге доручка у хотелу.

ХБ

Коришћење услуге два оброка по програм у хотелу (најчешће доручак и вечера)

ФБ

Пун пансион. Коришћење пуне услуге исхране у хотелу (сва три оброка)

АЛЛ ИНЦ

Све укључено. Коришћење услуге пуног пансиона, ужина, пића у току дана у одабраном хотелу. Ова услуга разликује се у сваком хотелу и у свакој земљи, стога Вас молимо да се о њој детаљније распитате код свог агента приликом уплате
Сцорпио тоурс доо лиценца ОТП бр. 15/2022